Villa Unos Univers

I Villa Uno glæder vi os over hver eneste gæst vi får lov til at forkæle og glæder os over at utrolig mange af vore gæster kommer igen og igen.


Vores koncept er "all inclusive", dog uden hoppeborge eller paraplyer i drinksene. Allerede fra om morgenen bliver du forkælet med en morgemad af de store - her er friskbagt brød, hjemmelavede marmelader, æg fra naboens høns, skinke fra den lokale slagter, frisk presset juice og meget andet . Frokosten består af 2-3 små lækre retter og masser af kølig vin inden du skal slappe (endnu mere) af og nyde eftermiddagen. Når dagen går på hæld, byder Villa Uno drengene på cocktails til solnedgangen, inden aftenens menu med sine 4-6 retter bliver serveret på lækreste vis. 


Ved hvert besøg sætter vi en stor ære i at tage hensyn til langt de fleste ønsker som vore gæster har og prøver så vidt muligt at tage hensyn til alles behov. Vi har 5 dobbeltværelser hvoraf de to værelser på første sal deler bad og toilet. 


En ferie i Villa Uno er ren afslapning og nydelse og netop derfor byder vi ikke børn under 15 år velkommen med mindre I lejer hele stedet i en uges tid.


Vi har et minimum stay på 3 dage, men I er meget velkomne til at blive meget længere. 


Der er også mulighed for at give sig selv en god gang selvforkælelse i form at zoneterapi, idet en af Villa Uno drengene har mere end 30 års erfaring som zoneterapeut på professionelt plan. 


Vi har gennem årene haft den store ære at fejre runde fødselsdage, kobber-, sølv- og guldbryllupper for vore gæster her i vort paradis. Flere har også valgt at deres bryllupsrejse skulle gå til Villa Uno.


At komme hjem fra en ferie og have noget kundskab med hjem, er også en mulighed, idet Villa Uno også tilbyder forskellige kurser (se "Inspirationsdage") og du kan evt. kombinere det med en af Villa Unos guidede ture (se "Med på tur"). Skriv til os hvad du ønsker - så finder vi helt sikkert frem til den helt rigtig ferie for dig og dine kære.